Rendelés menete

Szeretném figyelmeteket felhívni, hogy az oldalon csak és kizárólag kritikát lehet rendelni! 

Mielőtt bárki is kérne kritikát, szeretnénk leszögezni, hogy ketten, azaz ketten vezetjük a blogot. Mindenképp szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy mivel mi is emberek vagyunk, nem tudunk azonnal elkészülni a kritikákkal. 

Hogyha arra vetemednél, hogy tőlünk rendelsz, feltétlen nézz körül, hogy eddig milyen munkáink voltak a blogon. Annyit írnánk megjegyzésként, hogy a kritikáinkat együtt írjuk meg. Ilyen még egy blogon sem fordult elő, azért gondoltuk, hogy ilyen módon fogjuk megoldani a dolgokat. Kannáé lesz a Tartalmi rész, szerény személyemé, Sandráé pedig a Kinézet, ugyanis egyikőnk sokkal jobb a tartalmi kritizálásba, mint a másikunk, s persze majd kiegészítjük egymás véleményét, ha valamit nem találunk helyesnek.

Az első pár mondatban ugyebár már említettem, hogy mi is emberek vagyunk, így sokszor valószínűleg késni fognak a kritikáitokbár közeleg a nyár, egyre több a szabadidő, stb, szóval nem tartjuk valószínűnek, hogy olyan zsúfoltak leszünk, hogy nem fogjuk tudni megcsinálni a rendeléseiteket! S hogyha mégis késnénk a rendeléssel, tehát te a hónap közepén rendeltél egy kritikát és azt egy hónappal később kapod meg, az nem azért van, mert pikkelünk rád, vagy ki akarunk szúrni veled, hanem valószínűleg időhiány miatt. Igyekszünk minél előbb teljesíteni a kívántakat, de ha nem sikerül minden rendelést elkészítenünk egy hét alatt összehozni, akkor sem kérünk trágár, türelmetlen e-maileket. Köszönjük a megértéseteket.
Tehát, hogyha tőlünk szeretnél kritikát rendelni még mindig, tudván, hogy milyen vadállatok is vagyunk és hogy ketten merünk megírni egy kritikát, akkor szeretettel várjuk a leveleiteket.
Ha valaki csak tartalomról szeretne kritikát, akkor Kanna e-mail címjére, ha csak kinézetről akkor pedig Sandráéra, ha valaki pedig mindkettőről szeretne, akkor a közösre legyen szíves írni.
Ide várjuk az e-maileket teljes kritika esetén: 
mindmegette01@gmail.com

Ide várja Kanna az e-maileket, ha csak tartalomról szeretnél véleményt:
jarokatimea01@gmail.com

Ide várja Sandra az e-maileket, ha csak kinézetről szeretnél véleményt:
sandra.l.collins.96@gmail.com

Mit kell tenned, ha kritikát szeretnél?

–  A rendelés mindenképp e-mailben ejtheted meg, ahol köszönéssel kezdj! Akármilyen nyelven, akármilyen formában, csak köszönj! ( Ez mindkettőnknek a halála. )
–  Mindkettőnk szokása pontozni a maga területét, ha te nem szeretnéd, akkor azt jelezd felénk.
–  Ha valamit szeretnéd, hogy semmiképpen sem kritizáljunk, azt is jelezd felénk kérlek. ( Pl.: helyesírás )
–  Igyekszünk építő kritikákat írni, nem áll szándékunkban senkit sem megbántani, ezért nem szeretnénk ha kiakadnátok.
–  Minden kritikát dolgoztunk több óránk keresztül, ezért egy köszönöm-öt mindenkitől elvárunk.


További jó blogolást kíván,
Kanna és Sandra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Design: Crystal